top of page
Samen_22mrt20-68_edited.jpg

Editor in Chief

Handshake

Assistant Manager

Beauty Model

Programming Editor

About Us

Over Ons

MarnixLayla_edited_edited.jpg

Over Ons

Hoi wij zijn Layla & Marnix,

Wij hebben beide al jaren een voorliefde voor fotografie. Het is daarom ook met veel plezier dat wij samen fotograferen. Wij zijn in ons privé leven veel bezig waarde. Waarde geven aan de mensen om je heen en aan ons zelf. Wij geloven dat iedereen trots mag zijn op wie ze zijn. Groot klein, mollig slank, donker licht, blond rossig, met of zonder sproeten en alles wat je nog meer kan bedenken. Wij staan volledig achter body positive denken. Het is daarom ook dat wij met veel liefde en zorg onze klanten op hun mooist willen laten zien. Niet alleen in boudoir, waar je jezelf als persoon echt een cadeau geeft, maar ook in de momenten die je deelt met je gezin, of waar je als echte model een studiosessie doet. Wees trots op wie je bent, je bent zoals je bent op je mooist.

Over Layla

Wat ik het leukst vind aan mijn bedrijfje  Make It Creations, is dat ik samen met mijn man mijn liefde voor fotografie kan delen en gieten in een jasje waar anderen ook van kunnen genieten. Ik heb een sterke drive om kwaliteit te leveren en de klant voorop te zetten. Ik heb zelf een aantal jaar modellenwerk gedaan, en nu ben ik in de eerste instantie foodfotograaf. Ik ben van beroep food product developer, en ik zet graag mijn nieuwe creaties mooi op de foto. Dit weerhoudt mij er zeker niet van om ook mensen op de foto te zetten. Ik krijg vaak te horen dat ik de momenten goed weet te pakken. Je zult mij wellicht ook eens terugzien voor de camera. Wanneer er een model nodig is en ik ben beschikbaar, kom ik graag helpen. Ik kijk er naar uit om jouw wensen te horen en mijn beste camera voor te zetten voor een prachtig resultaat en dat jij als klant tevreden bent.

Over-Layla.jpg
Over-Marnix.jpg

Over Marnix

Ik heb altijd creatief werk gedaan. Ik begon als professioneel ballet danser en dansdocent. Fotografie boeit me al vanaf mijn 14de. Mijn eerste analoge spiegelreflex hield ik rond mijn 20ste in de hand. Vanuit daar heb ik veel ervaring opgedaan als fotograaf. In 2009 begon ik mijn eigen bedrijf als fotograaf. Nu mag ik mijn vrouw ondersteunen in haar bedrijf Make It Creations. Van verhalen vertellen op toneel en bewegende beelden creëren voor een publiek, creëer ik nu al ruim 30 jaar ook beelden met mijn camera waar ik altijd een verhaal wil vertellen. Als docent in hart en nieren kan ik het natuurlijk niet laten om workshops en cursussen te geven. Ieder persoon is mooi en dit wil ik graag laten zien.

Partners

Studio76
Studio76-logo.png

Wij zijn nauw verbonden aan Studio76.

Naast dat Studio76 een zeer complete professionele studio is waar wij onze studiosessies doen, is het een top locatie om te huren voor iedere fotograaf van amateur tot professional, al vanaf 1 uur per reservering. Kijk snel welke opties er voor jou zijn en reserveer.

Models
Richard_edited.jpg
RSP-logo.png

Op regelmatige basis verzorgen wij samen met Richard Simons Fotografie workshops en cursussen van basis fotografie en studio fotografie tot Lightroom CC. Richard Simons is een fotograaf van vele markten met een specialisatie in sport en macro. Neem een kijkje op zijn website.

Modellen

Sterre.JPG

Sterre

Binnenkort kan je wanneer je op 'mijn bio' klikt bij de gegevens van ons eerste  modellen-bio. Onze eerste ster is Sterre. Een hele toepasselijke naam.

Mijn Bio
bottom of page