top of page
Layla_artistic-nude-14okt2023-002.jpg

De workshopserie 'Intieme fotografie' is geschikt voor fotograferen die graag meer willen leren over het fotograferen van het minder geklede lichaam op artistieke wijze. In de workshops wordt het lichaam benaderd als schilderwerk, beeldhouwwerk, en gaan we in op boudoirfotografie in de studio en op locatie.

" The human body

is a work of art "

Workshopserie
Intieme Fotografie

Layla_artistic-nude-14okt2023-002.jpg

Klassieke meesterwerken

Artistiek naakt

Copy of Bodyscape-10_edited.png

Het lichaam als kunst

Artistiek naakt

Layla-studio-boudoir-26-4-22-0003.jpg

Sensuele studiofotografie

Boudoir

Layla-studio-boudoir-24-4-22-0003.jpg

Sensuele fotografie op locatie

Boudoir

Opbouw van de workshops

Iedere workshop start met een stukje uitleg. Natuurlijk fotografeer je daarna ook zelf. Dit gaat onder professionele begeleiding van een zeer ervaren vakfotograaf. En toch stopt het niet bij de workshop, want na het bijwonen en veel leren in deze twee intensieve uren, wil je zelf natuurlijk ook oefenen en daarom krijg je van ons nog eens individueel 30 minuten studiotijd met de cursusleider als assistent helemaal gratis. Zo krijg je 1-op-1 hulp en kan je echt even goed oefenen. De dag en tijd stemmen we samen af. Completer kan het bijna niet voor €150 inclusief btw. Let op, doe je meer workshops uit deze serie ‘Intieme Fotografie’, dan krijg je bij de tweede al 5% korting dat op kan lopen tot 20% korting waardoor je 1 workshop bijna gratis krijgt.

Layla_artistic-nude-14okt2023-002.jpg

Klassieke meesterwerken

Artistiek Naakt | Klassieke meesterwerken | €150

 

Tijdens deze workshop kijken we naar naaktfotografie als een schilderwerk en beeldhouwwerk. We kijken naar belichting om de klassieke meesterwerken te kunnen nabootsen, het poseren van je model, de aankleding en stijl. Samen bouwen we een lichtsetting op met uitleg van wat het licht doet en hoe je ermee om kunt gaan om het gewenste resultaat te krijgen. In het eerste uur is de focus op schilderwerken. In het tweede uur maken we van ons model een beeldhouwwerk. 

 

Data en tijden

Zaterdag 9 december 2023 van 08:30 tot 10:30 uur                  of

Zaterdag 16 december 2023 van 08:30 tot 10:30 uur.

Wat krijg je bij de workshops?

Per workshop, op de dag zelf krijg je:

 • 2 uren workshop

 • Met ervaren model

 • Onder professionele begeleiding

 • Koffie/Thee/Water plus hapjes

 • Fotografeer je zelf ook

 • Achteraf een hand-out

 • En een certificaat van participatie

 • Gratis lunch (bij het volgen van 3 of 4 workshops)

 

Na afloop krijg je nog:

Gratis 30 min studiotijd in onze professionele studio, op eigen af te stemmen datum, met professionele begeleiding t.w.v. €58. Je zorgt hier zelf voor een model, of wij regelen een model tegen betaling.

Artistiek Naakt | Het lichaam als kunst | €150

 

Tijdens deze workshop kijken we naar naaktfotografie als een abstracter geheel waarbij het lichaam zelf centraal staat. We kijken naar belichting van de fotografiestijl bodyscape, hoe je model poseert, hoe je haar belicht en hoeveel invloed licht heeft op de uiteindelijke foto. Samen bouwen we een lichtsetting op met uitleg van wat het licht doet en hoe je ermee kunt spelen om het gewenste resultaat te krijgen. Het eerste uur is de focus op low-key bodyscape meer uitgezoomd. In het tweede uur gaat de focus meer naar het detail.

 

Data en tijden

Zaterdag 9 december 2023 van 10:45 tot 12:45 uur                  of

Zaterdag 16 december 2023 van 10:45 tot 12:45 uur.

Copy of Bodyscape-10_edited.png

Het lichaam als kunst

Wat neem je mee?

Je neemt op de dag zelf mee:

 • Je camera

 • Een kaartje (waarschijnlijk SD) met ruimte voor foto’s

 • Lenzen (tip: bereik 24 tot 100 mm)

 • Goede zin

 • Eventuele notitiemateriaal

 

En later bij jouw gratis studiotijd:

 • Je camera met toebehoren

 • Een eigen model (deze kunnen wij tegen betaling ook regelen)

Layla-studio-boudoir-26-4-22-0003.jpg

Sensuele studiofotografie

Boudoir Studio | Sensuele studiofotografie | €150

 

In deze workshop kijken we naar sensuele fotografie van een model in lingerie in de stijl ‘boudoir’. Je leert in een studio setting in zowel low-key als ook volle belichting een intieme sfeer neer te zetten met je model. Tijdens de uitleg zetten we samen de setting neer en leer je werken met poseren van je model, belichting en het maken van een sensueel beeld. Het eerste uur is de focus op low-key met donkere achtergrond. In het tweede uur gaan we het licht opzoeken.

 

Data en tijden

Zaterdag 9 december 2023 van 13:30 tot 15:30 uur                  of

Zaterdag 16 december 2023 van 13:30 tot 15:30 uur.

Wat kost het?

De kosten zijn €150 per workshop (inclusief btw), maar je krijgt korting wanneer je meer workshops uit deze serie volgt:

1 workshop €150

2 workshops €285 in plaats van €300, dus €15 (5%) korting

3 workshops €405 in plaats van €450, dus €45 (10%) korting

4 workshops €480 in plaats van €600, dus €120 (20%) korting (dat is bijna een hele workshop gratis!)

Boudoir Suite | Sensuele fotografie op locatie | €150

 

In deze workshop kijken we naar sensuele fotografie van een model in lingerie in de stijl ‘boudoir’ en een mooie suite. Je leert omgaan met natuurlijk licht in een setting waarbij je afhankelijk bent van je omgeving. Tijdens de uitleg nemen wij je mee in hoe je een mooi sensueel beeld kunt creëren met je model zonder tussenkomst van professionele studioverlichting.  Het eerste uur werken we in een huiselijke woonkamer-achtige setting. In het tweede uur gaan we naar de slaapkamer waar ons model op bed poseert en wij ontdekken wat wel en niet werkt in deze setting.

 

Data en tijden

Zaterdag 9 december 2023 van 16:15 tot 18:15 uur                  of

Zaterdag 16 december 2023 van 16:15 tot 18:15 uur.

Layla-studio-boudoir-24-4-22-0003.jpg

Sensuele fotografie op locatie

Waarom moet ik me aanmelden?

Je krijgt de kans om een hele dag (bij het volgen van alle vier de workshops) meer te leren over verschillende aspecten van intiemere fotografie. Je krijgt de kans om te leren van een ervaren vakfotograaf en te werken met professionele modellen. Er is voldoende gelegenheid om antwoord te krijgen op al je vragen. Mocht je na afloop toch nog vragen hebben, dan kun je deze stellen tijdens de gratis studiotijd die van ons krijgt bij iedere workshop. In deze 30 minuten per workshop (dus in totaal 2 uren als je alle vier de workshops volgt) kun je onder begeleiding je eigen ideeen uitwerken.

bottom of page